• anub
  • banner if
  • arthas
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Survi
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Survi

Survi 12 years, 5 months ago #1752

• Surival
Viete pocul som ze ked guilda prejde na iny server tak sa rozpadne ... nechcel som tomu verit ... no postupne zistujem ze aj mna to bavi cim dalej menej a menenej... leto baby ... sex to su veci pre ktore si radesej vyjdem von ako sediet za wowkom... a este prechod na iny server kde sme low guilda a kazdi si o nas mysli ze sme lamy .. keby sme boli na eq tak by som ich ignoroval mozno odjebal par terfnimy hlaskamy ale na novom serveri kde neznamename nic je to tazke kedze nikoho nepoznamme a este ako vidim ponas ide cely server lebo sme "novy"... radsej si budem uzivat RL a zacnem hladat to, co mi v zivote chybalo ... ak sa niekedy lognem tak to bude iba zo zaujmu ako na tom je guilda inak koncim dakujem za vsetko hlavne ENDEMU (nezabudnem na 24ky na wowku ) Ronymu (za debaty ocomkovek, hlavne achievy atp.) Ironovi (za chlastacky cez TS ) a mnoho dalsim ludom ... Tungi Dii Gi Alex Xvi Enorme Gavri Nuji Gabb Dexter ... ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlnujem ... ale dakujem za najkrajsie chvile azda aj v mojom zivote, dufam ze sa mi podari prist aspon na jeden zraz guildy. Vdaka za vsetko SURVI

Re: Survi 12 years, 5 months ago #1753

• Surival
sry za mensie nezhody v pravopise ale som trocha pripity no bohuzial zomna nehovori alkohol ale treocha zdraveho rozumu
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.08 seconds